Velkommen til Love4dogs

Velkommen til Love4dogs

Velkommen til Willow

WillowPosted by Merethe 16 Oct, 2018 16:43:58

Juhuuu... Willow har nu boet her i otte dage - og sikke dejlige dage, jeg er forelsket smiley

Det er noget helt nyt for mig (og min mand), end vi før har prøvet i hundesammenhæng.
Willow er nemlig en gadehund fra Rumænien.
Skydes til at være ca. 4 år gammel - og herkomst uvist.... Men der har jeg da et par forslag...

Ikke bare ligner hun en Parson Russell Terrier - hendes adfærd minder også ret meget om den model, så en del af hende er helt sikkert Terrier - glemte at spørge hønsene først...

Jeg er helt sikker på hun har været i en familie inden hun blev fundet på gaden, hun kan en masse ting og er tydeligt vant til hvad der foregår af lyde m.m. i en familie. Hun er yderst tillidsfuld og nysgerrig på livet.
Hun er kærlig, sjov og vaks.


Hun er også faldet rigtig godt til, på forholdsvis kort tid - og er helt tilfreds med at sove i sofaen - altså når vi også sidder og holder med selskab.

Faktisk er jeg ovenud positivt overrasket over hvor godt det går - selvfølgelig kan der komme overraskelser, og det er jeg helt forberedt på - men som man jo siger "den tid der går godt, kommer ikke skidt igen" så jeg nyder alle de ting som fungerer.

Fysikken
Ret hurtigt kunne jeg se der ikke er så mange muskler i bagparten, og at hun indimellem har lidt svært ved at holde balancen, så jeg valgte at få hende tjekket hos Bente Iversen (biodyr.dk - hundefyssen.dk).
Hun mærkede Willow igennem og kunne konstatere at skelettet er intakt, nakke og bækken i orden, men der er steder i ryggen hun trænger til behandling.
Så hun fik laser ved besøget, og jeg fik papirer med hjem med træningsøvelser.
Næste gang er det akupunktur der skal til, men indtil videre er øvelserne og super god kost første skridt på vejen til flere muskler og mere stabilitet i kroppen.


Så vi bruger skoven som træningsbane, op ad bakke for at få flere ballemuskler, alle former for forskelligt underlag til balancen, og hjemme i stuen venter vi på en luftmadras som også skal indgå i træningen.
Behøver vist ikke at sige jeg selv nyder det i fulde drag - gode lange gåture, fælles oplevelser, og så en god kop kaffe ved hjemkomsten smiley

Mit hjerte åbnes
I skrivende stund kan jeg slet ikke forstå jeg har kunnet leve ni måneder uden hund - og samtidig ved jeg det var nødvendigt. Så igen må jeg sige at ALT er som det skal være.

Willow er på mange måder helt anderledes end de tidligere hunde jeg har haft - og jeg må jo også kigge indad og konstatere at jeg også har ændret mig gennem årene, så der er sikkert en grund til jeg tiltrækkes af ny hundeenergi også.

Jeg er ikke længere så perfektionistisk som jeg har været tidligere - lidt mere rund og rummelig kan man vist sige - og med fokus på det skal være hyggeligt og sjovt, så er det lidt lige meget om det er "politisk korrekt". Og der passer Willow ret godt ind, og jeg nyder det.
Jeg bliver helt varm i hjertet når jeg kigger på hende - og når hun kigger på mig, på den der insisterende måde.
Jeg er vild med at gå de lange ture i området, og tage hende med ud og opleve - det har vi kun gjort et par gange, da hun jo lige skal falde til - men bare tanken om alle de oplevelser vi skal ud at have, hvor meget vi skal bygge på vores relation, og alle de muligheder der venter på os - det er skønt.

Jeg savner hende når jeg træner alene hjemme <3

Hun åbner mit hjerte mere og mere, og jeg glæder mig spændt til at erfare hvad hun skal lære mig ved sin ankomst - for ja, nye døre åbnes når de gamle lukkes.

Tak for du læste med - og husk nu at give din hund/e masser af kys og kærlighed - de kan ikke få for meget...

Kærlig hundehilsen
Merethe  • Comments(0)//www.love4dogs.dk/#post0